Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Εκπαιδευτικά Προγράμματα


Εκπαίδευση


Η Ecovision-net σας φέρνει πιο κοντά στο Μέλλον.
Γνωρίστε πρωτοποριακά συστήματα εκμάθησης στους τομείς:
•    Πράσινης Επιχειρηματικότητας,
•    Φιλοσοφίας & Πολιτισμού,
•    Προσωπικής Ανάπτυξης,
•    Υγείας & Ευεξίας,
•    Τρόπος ζωής & Ομορφιάς. 
Σας προτείνουμε πάντα πρωτοπόρα συστήματα εκπαίδευσης, με προστιθέμενη αξία την καινοτομία και την χαμηλή επένδυση.   
Σας παρέχουμε την απαιτούμενη εμπειρία, συμβουλευτική και δικτύωση για να εξασφαλίσετε την επιτυχία που δικαιούστε στους στόχους σας.
Αντί να πληρώνετε πανάκριβα δίδακτρα σε ιδιαίτερα μαθήματα.  

Αντί να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο στη μη εξατομικευμένη  εκπαίδευση ενός  φροντιστηρίου.


Τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα που σας προτείνουμε παρέχουν:

•          Μεθοδολογία αποδοτικής μελέτης προς όλους τους Σπουδαστές.

•          Ιδιωτική παρακολούθηση, καθοδήγηση και αξιολόγηση του κάθε μαθητή.

•          Δυνατότητα  απόκτησης πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Συμβουλευτική διαδικτύου

Συμβουλευτική διαδικτύου (internet consulting)

Ένα εντελώς νέο μοντέλο επιχειρήσεων έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο. Τομείς όπως η λειτουργία, η διαχείριση των αναγκών, η αντιμετώπιση των κρίσεων και γενικότερες χρηματοοικονομικές ανάγκες έχουν επανασχεδιαστεί.

Μέσω ειδικών συμβούλων διαδικτύου, η Ecovision Net με ειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα του διαδικτύου (π.χ. uuu.gr) συμμετέχει οργανωτικά και κατευθύνει έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων που είτε επεκτάθηκαν στο χώρο του διαδικτύου είτε λειτούργησαν για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Η ανάλυση των δεδομένων, η καταγραφή των αναγκών και διαφόρων παραμέτρων είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες των συμβούλων διαδικτύου, προτείνοντας λύσεις τόσο οικονομικές όσο και ολοκληρωμένες σκοπεύοντας στην πρώτη θέση της ψηφιακής οικονομίας των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι:
- Επιχειρηματικό σχέδιο        

- Οικονομικό σχέδιο

- Ανάλυση ανταγωνισμού

- Προτάσεις σε λογισμικό / πλατφόρμες

- Προτάσεις σε εξωτερικές συνεργασίες

- Σχεδίαση, υλοποίηση, Αποτέλεσμα:

Πίσω από μια ιστοσελίδα κρύβονται πολύ περισσότερα από μια όμορφη σχεδίαση. Η βάση της συμβουλευτικής διαδικτύου είναι η εμπιστοσύνη και η τεχνογνωσία του αντικειμένου, προκειμένου οι ιδέες και η υλοποίηση του έργου να τύχουν απόλυτης προστασίας και ολοκληρωμένου αποτελέσματος.

Μελέτη ιστοσελίδας:

Μετά από την υλοποίηση της μελέτης της υπάρχουσας ιστοσελίδα σας, θα προτείνουμε τρόπους για πιο εύκολη πλοήγηση, λειτουργία και καλαισθησία, δίνοντας το ξεχωριστό στίγμα που χρειάζεται η επιχείρηση για να απογειωθεί από τον ολοένα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Συμβουλευτική διαδικτύου:

Μετά την υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας σας, η Ecovision Net θα είναι δίπλα σας προτείνοντάς σας συμβουλές για την ομαλή λειτουργία και διατήρηση της αισθητικής, της ευκολίας πλοήγησης του αναγνώστη καθώς επίσης και της προσθήκης νέων τεχνολογιών, όταν αυτές προκύψουν.Εικονοληψία και προώθηση προβολής για Συλλόγους (Video)

Εικονοληψία και προώθηση προβολής για Συλλόγους (Video)

Δικτύωση και ενημέρωση ανθρωπίνου δυναμικού

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ECOVISION NET

H Ecovision Net οργανώνει, υποστηρίζει, δικτυώνει και υιοθετεί «πράσινες επιχειρήσεις» έτσι ώστε να αναδειχτούν καινοτόμες ιδέες και πρακτικές της αειφόρου ανάπτυξης. Οι επιχειρήσεις, οι ΜΚΟ, οι συλλογικοί φορείς καθώς και οι ιδιώτες μπορούν να ωφεληθούν σε ποικίλους τομείς. Για παράδειγμα: μια μικρή επιχείρηση αδυνατεί να έχει εξειδικευμένο προσωπικό και χώρο για κάθε τομέα. Η Ecovision Net μπορεί να εξασφαλίσει με πολύ χαμηλό κόστος, υπηρεσίες σε κάθε τομέα σχετικό με τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στους χώρους:

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΥΓΕΙΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ecovision Net παρέχει:

  • πολύπλευρες υπηρεσίες στους τομείς διαχείρισης γραφείου για επιχειρήσεις και φορείς που έχουν έδρα εκτός Αθηνών.
  • υπηρεσίες απαραίτητες για την οργάνωση και την ανάπτυξή τους.
  • υπηρεσίες για ανάγκες που προκύπτουν έκτακτα ή είναι εξειδικευμένες.


ΔΙΚΤΥΩΘEITE MAZI ΜΑΣ:

  • Για εξοικονόμηση ανθρωπίνων πόρων: δεν έχετε ανάγκη προσωπικού.
  • Οικονομία χώρου: φιλοξενήστε τα μέλη σας στους χώρους μας, δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε γραφεία, εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα.
  • Οικονομία ενέργειας: δικτυωθείτε με άλλους συναφείς τομείς. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.
  • Οικονομία στην εκπαίδευση: Η στοχευμένη εκπαίδευση των στελεχών σας φέρνει άμεσα αποτελέσματα σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης και εστίασης στους στόχους του φορέα σας.
  • Εξοικονόμηση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα: τεχνογνωσία, μεθοδολογία και υποστήριξη από τη διαμόρφωση της ιδέας σας μέχρι και την υλοποίησή της.
  • Οικονομία στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις: Συνεχής και δυναμική παρουσία σε εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια, φεστιβάλ, τηλεδιασκέψεις, αλληλογραφία, διαφήμιση, web TV και κάθε προωθητική ενέργεια με πολύ χαμηλό κόστος που σε άλλη περίπτωση είναι έως και απαγορευτικό.
Βρίσκεστε εδώ: Home Υπηρεσίες

Κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση και πραγματικές προσφορές με την εκπτωτική κάρτα μέλους! Εγγραφή Τώρα!

sex tubetube kitty