Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

AtlasprofilaxΜέθοδος AtlasPROfilax

Ο κ. Δρίβας θεραπευτής της μεθόδου ATLAS PROFILAX για Γαλλία και Ελλάδα,  θα είναι στον Πολυχώρο της Ecovision net, Παπαδά 1-3 & Μεσογείων, 1ος όροφος, την Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου 2012, από 12:00 έως 20:00.

Θα παρουσιάσει δωρεάν την μέθοδο και θα εφαρμόσει την τεχνική σε όσους επιθυμούν να κάνουν την ανάταξη του Άτλαντα.

Αναλυτικά: Ο R.C. Schumperli,(Ρενέ Κλαούντιους Σίμπερλι) οστεοπαθητικός, ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο, την ATLASPROFILAX,  με την βοήθεια της οποίας είναι δυνατή η ακριβής, οριστική και ακίνδυνη επαναφορά της εξάρθρωσης του Άτλαντα με μια μόνο θεραπευτική αγωγή.

Η μέθοδος αποτελείται από συγκεκριμένο μασάζ, από μηχάνημα, των βραχέων αυχενικών μυών. Με την μυϊκή χαλάρωση δίνεται στον Άτλαντα η δυνατότητα να επανέλθει στην φυσική του θέση. Απαραίτητος είναι ο εκ των υστέρων έλεγχος καθώς και η υποστήριξη στην διαδικασία της αυτοθεραπείας.

Ιδανική μέθοδος καταπολέμησης πονοκεφάλου, πόνου στον αυχένα, ημικρανίας, πόνου στην πλάτη, οσφυαλγίας, δισκοπάθειας, σκολίωσης, περίσφιγξης νεύρων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, διαφοροποίησης του μήκους των κάτω άκρων λόγω λανθασμένης θέσης της λεκάνης, πόνου στις αρθρώσεις του ισχίου, πόνου στο γόνατο κ.ο.κ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε, στον Πολυχώρο Ecovision net, Παπαδά 1-3 & Μεσογείων, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2111820460,

email: JLIB_HTML_CLOAKING .


Κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση και πραγματικές προσφορές με την εκπτωτική κάρτα μέλους! Εγγραφή Τώρα!

sex tubetube kitty