ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ®

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ
«Ο αποσυμβολισμός των κρυμμένων κωδικών γνώσης και η αξιοποίηση της σοφίας της ελληνικής θεραπευτικής μας κληρονομιάς είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι αναβίωσης που οδηγεί στην δύναμη, το κάλλος και την ελευθερία, δώρα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. »

Το «ταξίδι της αναβίωσης» με κέντρο την Αρχαία Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά είναι ένα ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης της πηγή της απόλαυσης.  Μέσα από την αυτογνωσία, την εξισορρόπηση και την ανάπτυξη θα συναντηθούμε με τον κρυμμένο πραγματικό μας εαυτό, την μοναδικότητα μας και τα προτερήματα μας.


Το «ταξίδι αναβίωσης» των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας 6 συναντήσεων, 3 βιωματικών σεμιναρίων και 3 συνεδριών εφαρμογής ειδικών τεχνικών μάλαξης με προϊόντα της ελληνικής γης, μας εξοπλίζει στο «Ζην κατά Φύσιν».

Πρώτα απ’ όλα μαθαίνουμε πως να κατανοούμε σε βάθος τον εαυτό μας, να τον απενοχοποιούμε, να τον αποδεχόμαστε. Οριοθετούμε την ζωτική μας ενέργεια με αγάπη. Διατηρούμε την ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Γινόμαστε τέλειοι στο να συνυπάρχουμε, να συνομιλούμε και να εμπνέουμε. Γινόμαστε επιτυχημένοι στην στοχοθέτηση και υλοποίηση. Γινόμαστε ικανοί να ελκύουμε την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς αυτοϊασης. Προάγουμε το σεβασμό, την αυτάρκεια και τη φιλότητα. Μαθαίνουμε πως να γίνουμε μικροί θεοί με μεγάλη δύναμη.


Το εργαστήριο «ταξίδι αναβίωσης» είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν την προσωπική ανάπτυξη ως απαραίτητο στοιχείο ζωτικής και πνευματικής εξέλιξης. Το ταξίδι αυτό διάρκειας 6 ημερών στοχεύει αναλυτικά:

Περισσότερα...

Ευρετήριο


Κατηγορία 1

ΌνοματεπώνυμοEmailΔιεύθυνσηΤηλέφωνο
Παπακωστέας Κώστας JLIB_HTML_CLOAKING Κωστουπόλεως 43, Κωστούπολη 2100000000
Παπακωστέας Κώστας
JLIB_HTML_CLOAKING
Κωστουπόλεως 43, Κωστούπολη
2100000000

Βρίσκεστε εδώ: Home Χωρίς Κατηγορία Ευρετήριο

Κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση και πραγματικές προσφορές με την εκπτωτική κάρτα μέλους! Εγγραφή Τώρα!

sex tubetube kitty